Dit doet de Bribox voor machinefabrikanten

Dit doet de Bribox voor machinefabrikanten

Bribox

Voor machine fabrikanten

Om uw nieuwe machines optimaal te testen vóór export naar het buitenland, is een industriële spanningsomvormer nodig. Die zijn er in allerlei soorten en kwaliteiten, maar ze hebben allemaal als nadeel dat er een kostbaar, vervuilend aggregaat nodig is dat regelmatig moet worden gecontroleerd op functioneren en dat nooit binnen de muren van uw bedrijf kan staan. U heeft daarom altijd hinderlijke bekabeling nodig van buiten naar binnen. Met de Bribox is dat verleden tijd. Deze unieke spanningsomvormer werkt op uw eigen (eventueel groene) energie en laat u op alle wereldwijd gebruikte voltages en frequenties zorgeloos testen op b.v. 208 Volt, 480 Volt of 575 Volt.

In deze organisaties gebruiken ze al een Bribox

Logo Pas Reform

Royal Pas Reform

Onze missie is om onze klanten te ondersteunen met slimme, geïntegreerde, duurzame broederijoplossingen die consequent het hoogste percentage vruchtbaar broeden bereiken en uniforme, gezonde eendagskuikens leveren

Project bekijken
Christiaens logo

Christiaens Agro Systems

Christiaens is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines voor de verwerking van langwerpige groenten zoals asperges, prei, (mini)komkommers en lente uien. Naast het leveren van individuele standaard machines levert Christiaens totaaloplossingen om uw efficiëntie en dus winstgevendheid te verbeteren.

Project bekijken
Unikon Logo

Unikon BV Industrial washers and dryers

Staat u voor de uitdaging om producten efficiënt en grondig te reinigen? Ontdek dan de industriële wasmachines van UNIKON. Al vele jaren ontwikkelen, bouwen en verkopen wij wasmachines voor industriële toepassingen over de hele wereld. Bedrijven die net als u maar één ding willen: optimale hygiëne tegen lage kosten.

Project bekijken
 • Alles in één

  Alles in één

  De Bribox spanningsomvormer beschikt over alle spanningen en frequenties die overal ter wereld worden gebruikt. U heeft dus alles onder handbereik in één apparaat.

 • Constante spanning

  Constante spanning

  Storingen aan de netingang van uw machines worden weggefilterd, zodat de spanning altijd constant blijft.

 • Goedkope energie

  Goedkope energie

  De Bribox werkt zonder vervuilende aggregaten en kan zelfs uw goedkope groene energie omzetten.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord