Zo werkt de Bribox voor de machinehandel

Zo werkt de Bribox voor de machinehandel

Voor machinehandelaren

Om uw nieuwe machines optimaal te testen vóór export naar het buitenland, is een industriële spanningsomvormer nodig. Die zijn er in allerlei soorten en kwaliteiten, maar ze hebben allemaal als nadeel dat er een kostbaar, vervuilend aggregaat nodig is dat regelmatig moet worden gecontroleerd op functioneren en dat nooit binnen de muren van uw bedrijf kan staan. U heeft daarom altijd hinderlijke bekabeling nodig van buiten naar binnen. Met de Bribox is dat verleden tijd. Deze unieke spanningsomvormer werkt op uw eigen (eventueel groene) energie en laat u op alle wereldwijd gebruikte voltages en frequenties zorgeloos testen op b.v. 208 Volt, 480 Volt of 575 Volt.
Meer weten over de Bribox?

Neem contact met ons op

In deze organisaties gebruiken ze al een Bribox

Act logo

Actenium

Actemium, merk van VINCI Energies gericht op de industrie, vervult een voortrekkersrol in de transformatie naar een ‘smart industry’. Met een continue focus op het optimaliseren van de industriële activiteit, begeleiden we onze klanten in een vlotte overgang naar het nieuwe industriële tijdperk.

Project bekijken
Logo

Stolze

Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Project bekijken
Genap logo

Genap B.V.

Genap waterproof solutions

Genap wil bijdragen aan een beter bestaan door:

het wereldwijd beschikbaar maken van duurzame oplossingen voor het opslaan van water en meststoffen

het creëren van innovatieve producten en concepten op basis van geosynthetische materialen die een minimale impact hebben op onze leefomgeving zodat ook toekomstige generaties een beroep kunnen doen op onze natuurlijke hulpbronnen.

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar de opslag van water. Naast de thuismarkt Nederland richten we ons op het exporteren van onze producten. Vanuit onze vestigingen in Kenia en India bedienen we afzetmarkten in deze regio’s met oplossingen die we lokaal produceren. Daarnaast breiden we ons internationale netwerk continu uit door nieuwe distributeurs aan ons te binden.

Project bekijken
 • Alles in één

  Alles in één

  De Bribox spanningsomvormer beschikt over alle spanningen en frequenties die overal ter wereld worden gebruikt. U heeft dus alles onder handbereik in één apparaat.

 • Constante spanning

  Constante spanning

  Storingen aan de netingang van uw machines worden weggefilterd, zodat de spanning altijd constant blijft.

 • Goedkope energie

  Goedkope energie

  De Bribox werkt zonder vervuilende aggregaten en kan zelfs uw goedkope groene energie omzetten.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord