Zo werkt de Bribox voor de machinehandel

Zo werkt de Bribox voor de machinehandel

Voor machinehandelaren

Om uw nieuwe machines optimaal te testen vóór export naar het buitenland, is een industriële spanningsomvormer nodig. Die zijn er in allerlei soorten en kwaliteiten, maar ze hebben allemaal als nadeel dat er een kostbaar, vervuilend aggregaat nodig is dat regelmatig moet worden gecontroleerd op functioneren en dat nooit binnen de muren van uw bedrijf kan staan. U heeft daarom altijd hinderlijke bekabeling nodig van buiten naar binnen. Met de Bribox is dat verleden tijd. Deze unieke spanningsomvormer werkt op uw eigen (eventueel groene) energie en laat u op alle wereldwijd gebruikte voltages en frequenties zorgeloos testen op b.v. 208 Volt, 480 Volt of 575 Volt.
Meer weten over de Bribox?

Neem contact met ons op

In deze organisaties gebruiken ze al een Bribox

Rollepaal logo website

Rollepaal Pipe Extrusion Technology B.V.

Het productaanbod van Rollepaal omvat technologieën voor meerlaagse buizen, PVC-O extrusie en andere oplossingen die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van klanten.

Project bekijken
Act logo

Actenium

Actemium, merk van VINCI Energies gericht op de industrie, vervult een voortrekkersrol in de transformatie naar een ‘smart industry’. Met een continue focus op het optimaliseren van de industriële activiteit, begeleiden we onze klanten in een vlotte overgang naar het nieuwe industriële tijdperk.

Project bekijken
Logo

Stolze

Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Project bekijken
 • Alles in één

  Alles in één

  De Bribox spanningsomvormer beschikt over alle spanningen en frequenties die overal ter wereld worden gebruikt. U heeft dus alles onder handbereik in één apparaat.

 • Constante spanning

  Constante spanning

  Storingen aan de netingang van uw machines worden weggefilterd, zodat de spanning altijd constant blijft.

 • Goedkope energie

  Goedkope energie

  De Bribox werkt zonder vervuilende aggregaten en kan zelfs uw goedkope groene energie omzetten.