Het productaanbod van Rollepaal omvat technologieën voor meerlaagse buizen, PVC-O extrusie en andere oplossingen die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van klanten.

Project bekijken

Actemium, merk van VINCI Energies gericht op de industrie, vervult een voortrekkersrol in de transformatie naar een ‘smart industry’. Met een continue focus op het optimaliseren van de industriële activiteit, begeleiden we onze klanten in een vlotte overgang naar het nieuwe industriële tijdperk.

Project bekijken

Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Project bekijken

Genap waterproof solutions

Genap wil bijdragen aan een beter bestaan door:

het wereldwijd beschikbaar maken van duurzame oplossingen voor het opslaan van water en meststoffen

het creëren van innovatieve producten en concepten op basis van geosynthetische materialen die een minimale impact hebben op onze leefomgeving zodat ook toekomstige generaties een beroep kunnen doen op onze natuurlijke hulpbronnen.

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar de opslag van water. Naast de thuismarkt Nederland richten we ons op het exporteren van onze producten. Vanuit onze vestigingen in Kenia en India bedienen we afzetmarkten in deze regio’s met oplossingen die we lokaal produceren. Daarnaast breiden we ons internationale netwerk continu uit door nieuwe distributeurs aan ons te binden.

Project bekijken

Bij BluePrint Automation draait het om innovatie, vanaf de start van het bedrijf. Met de klantvereisten als uitgangspunt, ontwikkelt BPA innovatieve verpakkingsmachines, die als doel hebben het secundaire verpakkingsproces van onze klanten nog simpeler, efficiënter en duurzamer te maken.

Project bekijken

Onze missie is om onze klanten te ondersteunen met slimme, geïntegreerde, duurzame broederijoplossingen die consequent het hoogste percentage vruchtbaar broeden bereiken en uniforme, gezonde eendagskuikens leveren

Project bekijken