Actenium

Actemium, merk van VINCI Energies gericht op de industrie, vervult een voortrekkersrol in de transformatie naar een ‘smart industry’. Met een continue focus op het optimaliseren van de industriële activiteit, begeleiden we onze klanten in een vlotte overgang naar het nieuwe industriële tijdperk.

Actenium

Het Actemium netwerk bestaat uit meer dan 400 dynamische en zelflerende business units, gespecialiseerd per marktsegment. Dit stelt ons in staat een aanpak op maat te bieden, met multitechnische oplossingen, voor multi-site toepassingen wereldwijd. Actief doorheen de volledige industriële levenscyclus, van advies, ontwerp en implementatie tot en met onderhoud, zet Actemium in op innovatie, om zo op duurzame wijze de langetermijnontwikkeling van onze klanten mee te ondersteunen.

Als systeemintegrator willen we bijdragen aan een duurzame toekomst. Door binnen de waardeketen de juiste linken te leggen op zowel elektrisch, mechanisch, automatiserings- en digitaliseringsniveau, versnellen we de energietransitie en digitale transformatie.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord