Genap B.V.

Genap waterproof solutions

Genap wil bijdragen aan een beter bestaan door:

het wereldwijd beschikbaar maken van duurzame oplossingen voor het opslaan van water en meststoffen

het creëren van innovatieve producten en concepten op basis van geosynthetische materialen die een minimale impact hebben op onze leefomgeving zodat ook toekomstige generaties een beroep kunnen doen op onze natuurlijke hulpbronnen.

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar de opslag van water. Naast de thuismarkt Nederland richten we ons op het exporteren van onze producten. Vanuit onze vestigingen in Kenia en India bedienen we afzetmarkten in deze regio’s met oplossingen die we lokaal produceren. Daarnaast breiden we ons internationale netwerk continu uit door nieuwe distributeurs aan ons te binden.

Genap B.V.

Wij ontwikkelen, produceren en installeren duurzame oplossingen voor het opslaan, tegenhouden en afdekken van vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. 

In onze productielocatie in ’s-Heerenberg produceren we folieconstructies op maat

Daarnaast hebben we een eigen laboratorium en ontwerpbureau

Voor het installeren op locatie hebben we montageteams die wereldwijd worden ingezet

Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben we dus alles in eigen hand en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Door continu te innoveren en samen te werken met partijen die aanvullende expertise inbrengen, voorzien we onze opdrachtgevers van kwalitatief hoogstaande folieoplossingen. 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord